Jesaja 53 verklaard

Jesaja53 boekIn Jesaja 53 Verklaard kom je oog in oog te staan met een bepalend gedeelte uit de Joodse Bijbel. Een gedeelte dat het vermogen heeft om je leven te veranderen.

Bij het lezen van dit hoofdstuk ontdek je de historische betrouwbaarheid van de Schrift, ontmoet je de God die toekomst voorspeld en het tot geschiedenis maakt. En je ontdekt de meest zielvervullende relatie ter wereld.

Alles wat je nodig hebt is een open geest en een open hart.

Bestelformulier

captcha

Wat sommige Rabbi's zeggen

Naast de opvatting dat over het algemeen gedacht wordt dat de Messias zal komen om het Koninkrijk van God te herstellen, is er in het Joodse denken ook een basis voor een lijdende Messias. De basis om te geloven dat de Messias in alle nederigheid zou komen en zou lijden voor de zonden van het Joodse volk, vinden we in ons hoofdstuk, Jesaja 53.

Lees meer

Ik ben Joods.. wat nu?

Toen iemand mij vertelde dat Jezus de beloofde Messias van Israël is, dacht ik: “Je krijgt mij nooit zover om dat te geloven, tenzij je het me weet aan te tonen vanuit een Joodse context. Laat het me zien vanuit onze eigen heilige geschriften, dan zal ik het eens nader bekijken.

Lees meer